موم زنبور عسل، نوعی موم طبیعی است که توسط 8 غده تولید موم در قسمت‌های شکمی زنبور‌های کارگر تولید و به درون کندو تخلیه می‌شود.

در گذشته، موم زنبور مصارف متعددی داشت. با اینکه در بسیاری از موارد موم زنبور را میتوان با مومهای ارزانتر مصنوعی جایگزین کرد، خواصی مانند فوائد دارویی، شکل‌پذیری و عطر آن Aمصرف مداوم آن را تضمین می‌کند.

بسیاری از خواص را نمی‌توان با مومهای مصنوعی بدست آورد. روند تولیدات طبیعی در لوازم آرایش ممکن است مصرف آنرا افزایش دهد.

فعلاً کمیابی موم زنبور در کشورهای صنعتی، حداقل بطور فصلی، را می‌توان بخوبی مشاهده کرد.


شهر علم زنبور منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کلکسیون اسکناس و سکه فروشگاه داتینو راستین دفترچه ی خاطرات گیم آپلود دانلود کلیپ جدید kylerlczmigs0 Seite