http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزمانی که شما یک پیاز را برش می‌زنید سلول‌های آن باز و محتویاتش آزاد می‌شود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید می‌شود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز می‌شود .

علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیم‌هایی گازی شکل در هوا منتشر می‌شوند که در واقع این آنزیم‌ها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل می‌شوند. این ترکیب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما می‌رسند.

هنگامی‌که این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنال‌هایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال می‌شود که به‌نوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم می‌گردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.


سایت شهر علم پیاز ,می‌شود ,کردن پیاز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روش های درمان بیماری های کلیه شبرنگ چت::چت شبرنگ دیجیتال مارکتینگ خبرگزاری میثم شما چت|چت شما|چت روم شما چت ایبای 94 | دانلود آهنگ جدید | اخبار استخدامی | اخبار روز | دانلود رایگان با لینک مستقیم اریک پاتوق | دانلود فیلم و آهنگ شادمهر کلاسیک مرجع کامل نرم افزار های پیش بینی آنلاین