در بین مرکبات، لیموشیرین، نارنج و گریپ فروت وقتی برش می خورند، تلخ می شوند اما خوب است بدانید که این تلخی ضرری برای سلامت ما ندارد. علت تلخی این ها وجود دو ماده ی آنتی اکسیدان است که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم.
علت تلخی لیموشیرین وجود موادی به نام نارینجین (نارینژین) و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مثل میوه ها بیشتر باشد وقتی که این ها برش می خورند و در معرض هوا قرار می گیرند، طعم آن ها به سمت تلخی می رود؛ چرا که نارنجین و لیمونین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می شوند.
در بین مرکبات، نارنج، لیموشیرین و گریپ فروت این خاصیت را دارند؛ و هرچه درجه ی شیرینی یک میوه بیشتر باشد، تلخی خود را بیشتر نشان می دهد.
شهر علم تلخی ,لیموشیرین ,گریپ فروت منبع
درباره این سایت