یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی که در اطراف ما پیدا می شود عسل است که در هر شرایطی به استفاده از آن توصیه می شود. حال مشکل اینجاست که عسل اصل را چگونه از تقلبی تشخیص دهیم.
عسل طبیعی از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گلها و گیاهان جمعآوری کرده و پس از دگرگونیهای لازم، در سلولهای مومیشان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید میشود.
عسل تغذیهای از مادهی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گلها و گیاهان از شربت، شکر و . که در اختیار آنها میگذارند، استفاده کرده باشد.
اینگونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد اما متاسفانه در گاههای مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه میشود.
شهر علم کرده ,استفاده ,مواد غذایی منبع
درباره این سایت